İSTANBUL / ÜMRANİYE - Haşim İşcan İlkokulu

Nis

23 Nisan 2024 Salı günü saat 09.00' da öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile bayram yürüyüşü ile başlayacak olan törenimiz, saat 10.00' da okul bahçemizde yapılmaya başlanacak etkinliklerimiz ile devam edecektir.

Tüm velilerimizi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza bekliyoruz.

RANDEVU NASIL ALINIR ?

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve liseye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.

Yenilenen kütüphanemiz, çocuklarımızın katılımı ile şenleniyor.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Yönetim Kurulumuz 19.10.2023 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantımızda belirlendi.

Ekm

Haşim İşcan İlkokulu, Ümraniye Belediyesi' nin destekleri ile yeni yüzüne kavuştu.

Ekm

2.3. ve 4. sınıflarımız için Yabancı Dil ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi derslerine ait Ders Programları belirlendi.

2.Sınıf Yabancı Dil Öğretmeni Nejla HODANCI

3.Sınıf Yabancı Dil Öğretmeni Bilge DEMİR

4.Sınıf Yabancı Dil Öğretmeni Ceren ERTEN

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Evrim BOZKURT

Ekm

2.3. ve 4.sınıflarımızın Veli Görüşme saatlerine uygun olarak; Sınıf Öğretmenlerimiz ile görüşme yapmak isteyen velilerimiz,öncesinde öğretmenlerimiz ile iletişime geçerek okulumuz Konferans Salonu'nda görüşmelerini yapabileceklerdir.